Går åt rätt håll iallfall=)

Yes, har gått ner från i går och hoppas det fortsätter=)
Idag har jag lite här hemma att göra... skulle bland annat behöva bada luna lite, hon e lortig!!
sen ska jag ta mig mod att ringa angående ett jobb... ska ringa och ta reda på en sak..=)
Detta jobb jag hittat skulle jag verkligen vilja ha tror jag verkligen skulle kunna trivas där så hade inte varit fel om jag får det....=)
Men vi får se.... fick svar från life i dag, det blev inget där men misstänkte nästan det... det känndes inte 100 när jag va på intervjun... kunde gjort bättre från mig... men jag e såååå nervös när det gäller intervjuer, men det dyker säkert upp nåt nån gång hoppas jag =)


Längtar tillbax hit.... (phiphi island)


Nya tag idag!

Har ju då lyckats få tillbax 2,5 kg, men har mig själv att skylla har ätit massa skräp sen vi kom hem från thailand.
Så idag började jag med nya tag... har bara drukit naturdiet och ska försöka köra så mycket rent jag kan i 2 veckor!! Dock äta om jag känner att jag behöver... men då nyttigt=) så nu e jag redan hungrig och måste ha mat så tänkte ta mig en kyklingsallad sen får se hur jag gör... dock ska 5 kilo bort nu på 4 veckor... och jag ska klara det!!
totalt ska jag försöka med mellan 10-15 kg till VILL VILL och ska klara det!!
Tror att jag vill helst ligga på 63 tror det e mitt slutmål!! så 12 kg till!!
Here wee gooo=)

Funderingar!!

Över att jag kommit underfund med att jag nog inte kan lita på vissa som jag trodde....=(
Tyvärr!!
Börjar visa sig vilka som man kan lita på och inte!!!
Ska lära mig nu att jag BARA ska säga nått till folk jag verkligen kanlite på till 100% och det e 2 st samt min familj så klart=)
Och sen SKITER jag i om vad du tycker om mig!! Det e inget som betyder nått för mig... för att dom som inte tilldelar nått i mitt liv skiter jag totalt i så du behöver inte slösa din enargi spar den till nått vettigt istället (om du vet vad det är)
It's like this!!!
like me or get the hell out of here!


Trött as hell!!

Igår va det fest, vi va först hos granen och sen drog vi ut...
Fy fan säger jag bara..... vilken kväll.... vet inte om jag ska skratta eller gråta åt den??
Men jag hade kul!!
Bakisbrusen hjälpte... mår inte illa men e sjuuuukt jävla trött idag, e glad att luna fick sova hos mamma inatt för jag hade inte änns orkat klä mig för att gå ut med henne... sov till kvart i 3 typ
Ska ika iväg men johan när han slutar jobb och hämta luna sen blir det förmodligen mat om johan inte redan ätit lunch på jobb...
Min underbara älskling....!! han finnns där för mig alltid... även när jag e som pissigast..... e så tacksam över honom och det vet han om med....

**Älskar dig mest**

Puss puss

Regn sol regn sol

Vilket tråkigt väder det är!!
Skulle mött sysan i dag hos henne vid lunch för att rasta vovvarna och sen åka till mig och fixa hennes naglar...
Men det blev inget av jag ville inte cykla till henne och hon ville inte cykla hit pga regnet så vi tar det nästa vecka=)
Så vi åkte i stället och köpte lite godis till i kväll... och till jobb och köpte ett element för vi har såååå jälva kallt här hemma så det e gött med lite extra värme.. johan fryser så med när han sitter och spelar!
Sen släppte johan vid mig vid solariet så solade 20 min sen promenerade jag hem skönt!!
Nu sitter jag och fördriver tiden här ska har lite jobb sen vid 5 sen ska vi äta middag (kykling potatis och sås) *mummms*
Nä ska nog köra i gång en maskin tvätt och mysa med luna lite i soffan=)

Puss Pusss


Cabbat=)

Yes, i morse när vi vaknade va det sol sol sol=)
Så vi tog bilen och körde för att köpa frukost bullar pålägg och våffelsmet=)
Och vi körde ner cabbat, såååå nice=)
Solbrillorna på och vinden i håret.. och värmen på i bilen kan inte bli bättre...
Annars har jag bara haft lite jobb hemma sen tränade jag... nice, längesedan jag styrketränade och det känns.. har bara kört kondition annars...men det behövs lite variering annars händer det inget och så behöver musklerna bli lite fastare=)
Har bestämt på måndag ska jag börja igen...(eftersom jag ska på fest på lör)  ska gå ner 4 kg till på 1 månad tänkte jag!! Måste verkligen klara det!!
För övrigt så har det varit en lugn och skön dag, Johans kompis jonas e här och spelar poker.... sen kommer min syster och systerdotter över på våfflor=) *äntligen*

Puss Puss


Våffeldagen!!!

*Mums*
Är det med våfflor!!
Men i dag blir det inga för mig=( för jag hinner inte... men i morgon ska vi äta=)
Och även prova vårt nya pisse-mugg (musse-piss) järn som vi köpte för hela 12 kr på jobba hahaha

Anden i glaset!!

Ja, igår gjorde vi det... Jag mamma och johan... hhihi det va kul... och det funkar verkligen.... dock fick vi en ond först och sen en som mamma har kännt när han levde... men mitt i allt kom en annan in och skrev BU... då släckte mamma ljuset och tände i taket sen fortsatte vi inte... kanske en annan kväll=)

(ja jag tror helhjärtat på detta)

Puss Kram

Shopping med fritz=)

Jupp jupp=)
Idag stack vi ner i stan till 10 och börja leta efter nått att ha på mig på lördag... hittade först en jätte söt svart skjorta med korta små puff armar=) blir nog den... sen en annan svart söt tröja=) allt e sött idag=) haha
sen hitta jag på h&m ett par super sköna byxor... oooh yees ett par svarta och ett par turkosa (ja det låter inte fint) men till sommaren så blir det super duper fint=)
Har haft lite här hemma sen att göra... och snart ska jag börja vandra bort till min mamma (tar ca 40 min att gå) ska få middag där och johan ska hjälpa henne byta till sommardäcken
Ja sen e denna dagen slut.... jag e arbetslös (ja snart i allafall) och vet fan inte hur jag får dagarna och gå men har nått att göra hela tiden=) skönt dock!!
OCH weeeiiii... hade räknat med att få max 1500 kr i lön nu på mina 5% plus ob.... men fick mer än jag räknat=) lite mer än det dubbla.... såååå nice=) och nästa månad får jag min slutlön så då får jag ju hela semestern utbetalad... plus att jag har 1 vecka sparad från förra året,.,, wiii
Funderar på att ta en intensiv kurs och ta mitt körkort!! Får se vad ekonimin säger och vad johan säger men hade varit perfekt just nu när jag e arbetslös juh kan man passa på.. sen vet man inte när man får nytt jobb och inte hinner med det så hade verkligen varit skönt att bli kvitt det=)

Puss Kram

Frida luna och Benji=)

Idag hade jag ställt klockan på 8... 10 över visar det sig att johan har brottom (jag undrade varför) schemat säger att han börjar kl 9.. men han säger att han börjar kl 8.30 ändringar tydlingen vilken jag ej minns att han sagt=) men jaja
Jag gick upp med honom hoppa i duschen och gjorde mig i ordning...
Tog bussen ner för att möta frida för en frukost i norra hamnen=) (börjar bli stammkund snart) haha
Band luna där ute det va lite kallt så vi gick in, MEN luna va inte tyst en sekund så vi fick gå och sätta oss ute och det va inte så kallt som jag trodde det skulle vara...
Efter frukost gick vi upp till statena och inom frida för vantar sen bort till benji (min systers vovve) som behövde hjälp med kisspause idag=)
Frida kom på att hon skulle köpa bakis tabletter på teknikmagasinet och eventuellt hitta nått till lördag så vi bestämde oss för att ta bussen ut till väla...=)
Jag köpte med bakisen.. fridas vän brukar ta dom och säger att dom hjälper så vi får väl se... bara att köra gärnet på lördag då=)
Frida hitta även en klänning som hon köpte (får se om hon har den på lördag) =)
Jag kom på att jag vill ha en klänning från b.young som syrran köpt den e sååå fin så jag köpte inget utan ska ner och se om dom har den kvar i stan så fall blir det den på lördag=)
Sen åkte vi hem till frida igen jag hämta luna som jag lämnat där medans vi va på väla... sen gick vi hem det va skönt slippa bussen och slippa lunas pip och gnäll.. hon hatar verkligen åka buss och bil... så vi promenerade och det tog ca 35 minuter från stattena till närlunda...
Så nu har jag fått lite mat i magen och ska sola och ner och styrketräna.. sen bär det hem för att göra korvgryta *muuummmmmsss* det e så gott=)

Puss Kram



Slappaste söndagen!!

Ja tror det va väääldigt längesedan jag hade så slapp söndag!!!
Vaknade vid 8 men gick inte upp fråns vid halv tio... käkade frukost och gick till soffan hahah där har jag legat hela förmiddagen och eftermiddagen nu.. men äntligen fick jag tummarna loss att orka ta disken och bädda sängen och städa undan lite... så nu har jag tänt lite ljus och gjort mysigt och ska sätta mig och kolla på 2 nya avsnitt av desperate housewife=) weeeiii har längat=) älskar detta pogram=)
Sen blir det minsann spagetti och köttfärsås=) Lääänge sedan vi gjorde det=) i morgon tror jag minsann det blir korvgryta=)

Ha en mys söndagkväll!!

*Pussss*


Slapp bakfyllan=)

Igår va en helt underbar dag=)
När jag vaknade gjorde jag ve mig och cyklade ner på arbetsförmedlingen, sen cyklade jag bort till norra hamnen och käkade den underbart goda frukosten dom har på ecpresso house=) sååå gott... satt där mes min äldsta syster och snacka och njöt av solen va så varmt och skönt att sitta där ute=)
Sen va det hem och "fixa lite" mellan 2 och 5 sen va det snabbt in i duschen och fixa till mig och sen i  väg på kalas hos min mormor=)
Sen vart det fest hos syster min=)
Hade kul..... stack ut vid 12 tiden och va både här och där... men hade sååå skoj=) haha
Tror jag va hemma vid 3 tiden somna direkt som en stock och vaknade vid halv 11 det va så skönt att sova lite längre idag=)
Och e inte bakis och det e såååå skönt... nyss varit på macdonalds och käkat bakis mat haha och så va vi inne på expert och sa hej till min syster dotter som jobbar eller praktiserar där inne...
Nu sitter jag och myser i soffan med luna och har det gott.... känns som söndag i dag för vi brukar gå ut på lördagar så men gott att veta att det bara e lördag och 2 dagar kvar av helgen=)
I kväll ska vi käka mongolisk buffe sen ska jag köpa godis det e ju lördag i dag haha och johan ska sen spela en ppoker tunering så jag vet inte vad jag ska hitta på... se om nån vill leka med mig=)
Nu ska jag borsta luna och byta totte på henne och mysa framför tvn ett par timmar... (så gött)

Tack för gårdagen Caroline och Syster Jenny hade så skoj=)

XOXO

Luna


Min Älskade vovve=)




Och vår fina bil som e sååå skön att åka nu=)

Sol och det börjar kännas som vår=)

Vi kom nog verkligen hem i rätt tid... det e så underbart att se solen skina och börjar kännas varmt... älskar att gå i våren med lättare kläder och slippa jackan!!

Igår så tränade jag för första gången sen vi kom tillbax... trodde det skulle vara jobbigare men det gick super bra=) skönt att komma igång igen.... har ju 8 kg till att klara av nu att gå ner.... hade faktiskt otroligt nog viket jag inte trodde gått upp 0.5 kg bara på semestern=) så nu ligger det still sedan dess... fast jag tryckt i mig all dess olika former av skit sen vi kom hem=) men nu e det slut och ta dom sista hårdhandskarna=)

Har massa att göra här hemma men orkar inte... tänkte ta koplet på luna och gå ut och gå i det underbara vädret... sen får jag väl ta tag i allt... har i allfall fått allt tvättat klart=) och bara det e skönt hehe

Ringde och fick veta att min a kassa äntligen kommit igång nu... Yessss det va inte på tiden ska väl inte behöva ta 3 månader... men men skit i det det kom precis lagom nu att betala räkningarna så e tacksam för det....

För övrigt mår jag super duper bra=) känner mig lycklig=)

I går kväll va jag och johan och käkade thai på big buddha med muuuummmms älskar deras mat... och på lördag blir det förmodligen mongolisk buffe på aisa kook=) det e med muuuummms=)

Just nu känner jag mig sugen på choklad... MEN ska låta bli haha åt tillräkligt i helgen =)

Nä nu ska vi ut och vandra i sooooolen sååå göttis...

Puss Kram

Herregud!!

Det finns en hel del saker man skulle vilja kräka ur sig just nu men jag tror jag ska hålla mig för min egen skull och för vissa andra....
MEN en sak förstår jag inte fortfarande... har skrivit om det innan och det e att jag inte FÖRSTÅR varför vissa tror att dom e mer värda än andra... bara för att du tjänar 1000 kr mer i månaden än någon annan så e du inte en bättre människa och värd mer.... om du har lika ont i foten tillexempel som jag har så e det inte mer synd om dig!!!!
ALLA e lika mycket värda på stegen i livet.... blir så trött på sådana människor som tror dom ÄR något

Har en sak jag vill ha med.... jag vill ha BOKEN NU =)
(syster min, frida och johan vet vad jag pratar om)

Vill nu bara tänka possitiva tankar så ska inte kräka mer nu men spy ord så ska mysa med min underbara sambo=)
Kräker kanske av mig i morgon heheh....

Ohhh i morgon bitti ska jag till min frissa äntligen och fixa håret... LÄNGTAR.. ser förjävlig ut nu efter semestern... har inte färgar det på säkert 3 månader nu så har en utväxt som inte jag haft NÅGONSIN haha så ska bli såååå fin i håret i morgon!!

Är så tacksam med för dom vänner jag har som jag vet jag kan lita på till 100% och som jag vet finns för en i vått och torrt och ni vet vilka ni är.... ni ska veta att jag finns i vått och torrt för er med!!
Samt alla i min familj... systrar och min mamma som alltid hjälper till och finns när man behöver dom

Älskar er!!!

Och så klart min lilla familj här hemma=)


Inte kommit in i svensk tid ännu!!

*E Lite jobbigt faktiskt... När klockan e 8-9 på kvällen e man trött som en sten... och man somnar inte senare än 10 och vaknar kl 6-7 på morgonen pigg som en nötkärna=)
Men i kväll ska jag försöka va vaken längre så länge jag bara kan och så man kanske får sova till 8 åt minstonde=)
Helgen gick åt att jobba lördagen, sen en sväng på väla med fritz=)
Sen åkte vi hem kissa luna och åkte och tvätta bilen.... skulle sen egentligen ut men jag va dö som en sill och somnade kors och tvärs i sängen.... orkade inte änns gör mig i ordning=/ Får bli utgång en annan helg snart förhoppningsvis!!
Söndag vakna vi ju då kl 7.... låg kvar i sängen till 9 ca sen upp och hoppade.... åkte ut på ikea med mamma köpte lite typ och ljus och annat smått och gott.... åkte hem till mamma för att sy sy sy=) skoj för det blev jätte bra det jag syde och blev tyg över till annat med..**weeii**
Sen kom frida och käkade pizza med oss....fritz fritz =)
Idag har jag haft lite "fix" här hemma mellan 9 och 1... sen kom syster yster min och snacka lite skit och hon fick sina solglasögon vi köpte till henne i thailand.... åkte till bk och åt lite sen iväg till vår andra syster och va ute och gick en lång promenad med vovvarna... geggit ute så det blev bad för luna när vi kom hem... nu e hon kammad och MEGA fluffig men såååå söt e hon nu när håret börjar bli långt igen=)
Middagen i kväll blev tacos *mums*
Hade sen äntligen ork att slänga in den första tvätten sedan vi kom hem... har verkligen inte haft ork eller lust att göra det innan.... så nu har jag fått undanstökat lite och ska hänga upp tvätt.... och börja kolla på alla pogram jag spelat in... (kommer ta låååång tid) =)

*Längtar lite tillbax till värmen nu... Skönt att vara hemma med men lite sknar jag det*

Bay bay och puss på daj

Hemma igen

Kallt som bara den e det här hemma ju!!!
Vi åkte från hotellt 13.25 från thailand i går... planet lyfte kl 17.00
Vi hade köpt sömntabletter och åksjuke tabletter som vi proppade i oss när vi kom på planet... somnade direkt efter middagen vi fick efter vi lyft... så skönt... åkte i 6 timmar och mellan landade i nått arabland i 1 timme... sen 6 timmar till hem men som sagt i thailand har dom bra piller så sömntabletterna va ju bra så vi somna igen =)
och ÄNTLIGEN landade vi hemma 01.10 i natt... fortfarande trött... tog 15 min innan vi fick gå av planet (suck) min väska kom först och gissa johans kom typ SIST... vi stog och väntade i 1 timme innan väskorna kom juh... sååå borring... så nästan halv 3 åkte vi hemmåt....och va hemma halv 4 och somna typ halv 5 hade lite post att glo igenom och så innan man kunde lägga sig till ro..... och en av papperna i posten va ett uppsägningspapper från jobb... så nu e jag arbetslös... och ursäkta att jag säger det men jag e inte ett dugg ledsen!!!!!!
Sen kl 9 va det upp för att ha en vän över kl 10... sen på ett "möte" (vill inte att visa ska veta vad deta möte va) men det gick bra hoppas jag=) sen arbetsförmedlingen handla lite mat och sen kom lilla gomman hit=) Längesedan vi träffades va inte mycket tid för hon skulle jobba natt... men nästa vecka får vi mer tid över=)
sen packa jag upp väskona lite svarade på ett antal sms och annat... sen kom mamma på middag mums med lite husmanskost=)
nu sitter johan och visar mamma alla bilderna vi tog där nere.... snart blir det sängen för min del ska ju upp och jobba min näst sista dag i morgon... BUHHUU *not*
Lite bilder kommer senare när jag orkar... just nu e jag trött som en gris!!!!!

Go natt och hej då!!

Weeeiii :)

Har formodligen natt kul qatt se fram emot nar jag kommer hem:) for er som vill veta far fraga:)
bara morgon dagen kvar pa stranden... sen e det slut...kl 1 ca blir vi hamtade pa hotellet for att aka till flygplatsen home to sweden!! :(
Men vi har haft det bra varmt och gott....:)
Men langtar lite hem till vissa saker... jaja nu e kl 4 har och jag ska upp och ducha sen ga och ata pa var favvis resturang:)
Sen blir det nog lite av sista shoping innan hemresa:) lite mer jag vill kopa hehe
Ha det bra vi ses hemma i kylan (eller jag hoppas varen har borjat komma och ingen mer sno ligger dar hemma!!!)

kram pa er allla!!!

Har formodligen natt trevligt att se fram emot nar jag kommer hem:)

Jupp jupp...:)
Hade fatt samtal i forra veckan 3 missade och lamnade pa telesvaret... bad timing... va en intressant person som hade ringt och aven mejlat mig... tyvarr eftersom jag e har nere sa va det fel timing tyvarr och jag la en stor suck... men som sagt man far hoppa pa nasta tag....:)
men sa nu idag nar jag kolla mejlet sa hade jag fatt ett nytt:) weeii glad... dom vill jag ska kontakta dom sa fort jag kan och boka en tid for att ses... kanns sa kul... hoppas verkligen pa det basta...
annars har vi det varm och skont har nere.. nastan for varmt man orkar inte ligga pa stranden sa manga timma... i morgon e sista dagen pa stranden for torsdag blir vi hamtade av buss biv 1 och dra mog flygplatsen home to sweden... sa vi maste hinna med lunch och lite sa sa det blir nog inte sa mycket sol den dagen sa i morgon far vi passa pa:)
Nu e kl 4 har nere och jag ska upp och ringa sen duscha av svetten och sanden hehe... sen ska vi ga och ata pa favvis resturangen vi hittat och sen se om vi kan shopap lite mer:)
Blir inte mer internet heller for det e sista minuterna nu sa inte lont att kopa nytt... sa vi ses nar vi kommer hem!!
Ha det kram pa er!!

Bara 4 dagar kvar nu!!

Vi har det fortfarande varmt och gott har nere:)
Vi va pa phi phi island i torsdags och det va jatte fint.... snorkla bara och at god mat.... trakigt bara for innan vi skulle hem sa va johan inte sa bra han madde illa och ont i huvudet... men gick over nar vi kom hem som tur va...
annars ater vi och solar och badar hehe..... och igar akte vi jet ski.... det va kul, men dyrt 1500 buth for 30 minuter... men men va vart det hehe..
idag har det inte varit sa jatte fint vader va pa stranden lite sen regnade sa vi gick tillbax... trakigt... hoppas inte det e sa daligt dom sista 3 dagarna nu sa man kan fa lite mer sol och bad och framfo allt lite mer farg pa kroppen.... nu ska vi snart ga och ata pa favvis resturangen dom har saaaa god mat hihi ska ata dar sista dagen med... sen i morgon och tisdag sa far vi gratis mat fran hotellet:) inte fel... sa da har vi 1000 buth till att shopa for i stallet  hehe kul inget man raknat med:) efter maten blir det liten shopning runda:) weee alltid kul.. ska se vad vi hittar for kul i dag:)
Jaja.... vi ses nar jag kommer hem:) kram pa er

Phi Phi i morgon!!

Har e sa skont och varmt!!!
I mandags sa va vi och red elefant bland annat och padla kanot det va skoj.... ett javla regn kom shit vi har aldrig sett sant regn det vara oppnade sig i himelen
=) men kul va det faktiskt att se hihi.... sen tog vi fotmassage
tisdag va bara stranden och lite shoping....... onsdag sa tog vi lugnt bara stranden och sen polen...god mat och lite fotmassage :)
I morgon bitti kl 7 sa aker vi pa utflykt till phi phi island :) weeeiiii
Annars har vi det bara bra......(fast en sak som inte va kul va att 2 ganger har dom fragat om johan e min son) hmmm undrar om det e han som ser ung ut eller jag som ser gammal ut... haha

ha den nice!! ses en annan dag Kram kram

Thailand=)

Det ar bara sa underbart har!!!

vi kom fram torsdag kvall va det har nere vid 6 tiden kom vi fram till hotellet det va jatte fint, tagit bilder, vi tog oss ett dopp i polen for svalkning, 35 grader varmt va det=)
Sen gick vi ner istan for lite mat och kika runt lite... sen somna vi tidigt sa trotta efter resan.

Fredagen va vi pa stranden ett par timmar sen hem och la oss i polen=)
eftermiddagen kakede vi mat och gick pa thai massage=) hihi lite kul men lite ont med hehe
Lite shopping med johan kopte solglasogon och jag med... och ett par sandaler till johan, 2 part shorts till johan och 2 par bikini till mig=) hihi

Lordag va vi med pa stranden men mest i skuggan for vi brande lite harbotten och axlar pa fredagen, fast vi smorjde oss mycket. sen nar vi duschat hade jag fatt lock for orat och fick ej bort det mega jobbigt... dom har san oronljus har jag testade det for att rensa oronen men gick ej=( jatte jobbigt sa till slut i gar akte vi in till sjukhuset har sa jag fick skoljt ut det, massa vax som satt fast i mitt ora blaaa men det va skont att fa bort=)

Idag e det mandag och kl e halv 11... om 3 timmar sa ska vi aka pa aventyr i 5 timmar=) bland annat ska vi rida elefant hihih ska bli saaa kul=)

Nu blir det polen en stund... skriver en annan dag.... Hej da puss och kram alla

Miss my little luna!!


RSS 2.0